Doğan'dan Destekleme Primi Konusunda Açıklamalar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan, destekleme primiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
CHP İl Başkanı Doğan yaptığı açıklamada, "Oda başkanları ve STK temsilcilerine zahmet olmazsa temsil ettikleri insanların haklarını aramayı bilsinler. Bugün çiftçinin desteklemesinin yüzde ellisi düşüyor ve hala ziraat odası başkanından herhangi bir açıklama yok. Çiftçimizin hali ortadadır. Perişan olan halkımızın sesini duyurmak adına bir şeyler yapmaya çalışsak da, asıl temsil noktasında bulunan şahısların da üzerine düşeni yapması gerekir diye düşünüyorum. Tütün zaten bitti. Tütün, çiftçimizi çok mağdur etti. Bari hububat anlamında desteklemeler devam etsin. Çiftçimizi içerisinde bulunduğu durumdan kurtarmak için çalışmalar yapmamız gerekirken, köstek olmaya çalışılıyor. Alternatif ürün konusunda sıkıntı çeken çiftçimizin tütünden sonra tek beklentisi desteklemeler olmuştu. Bunda da gözle görülür bir düşüş yaşanması kaosa neden olacaktır" dedi.