Kahta'da GEZİ PARKI Konusunda Farklı Açıklamalar

Kahta'da Gezi Parkı ile ilgili sivil toplum kuruluşları farklı basın açıklamaları yaptı.

Gezi Parkı ile ilgili Eğitim-Sen Kahta Şubesi ve AK Yaşam Derneği tarafından aynı konuyla ilgili aynı saatte basın açıklaması yapıldı.
Eğitim-Sen tarafından Eski Devlet Hastanesi önünde basın açıklaması yapıldı. Eğitim-Sen Kahta Temsilcisi Nihat Öztekin tarafından yapılan basın açıklamasında, Taksim’de eylem yapan gruplara destek verdiklerini açıkladı. Basın açıklaması sırasında hükümet aleyhine sloganlar atılırken eylemcilere de destek sloganları atıldı. Grup basın açıklamasının ardından sessizce dağıldı.

Aynı anda aynı cadde üzerinde AK Yaşam Derneği tarafından derneğin binasının önünde açıklama yapıldı. AK Yaşam Derneği Başkanı Hamza Temur açıklamasında, hükümete destek verdiklerini açıklarken çıkan olaylar nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi’ni sorumlu tutarak olayların tamamen siyasi amaçla yapıldığını ifade etti.
Hamza Temur, açıklamasında oyuna gelmeyeceklerini ve uyanık olacaklarını dile getirdi.