Yilanci’dan Basın Açıklaması

Yılancı Uzun Süre Konuşulacak İddialarda Bulundu

AK Partiden Kahta Belediye Başkan Aday Adayı olan Ömer Yılancı aday adaylığı süreciyle ilgili şok iddialarda bulundu. Bu süreçte yaşananları detaylarıyla anlatan Yılancı, gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu.
Aday adaylığı sürecinde büyük bir ihanet yaşadıklarını söyleyen Yılancı, Kahta Bölgesinden sorumlu milletvekilinin kendisini arayarak bazı konular hakkında konuştuktan sonra AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın’a “Grup Başkan Vekili Grup Başkan Vekilidir, görevini yapamıyorsa bıraksın” dediğini iddia etti.
 İsim vermeden Mehmet Metiner’i eleştiren Yılancı 4 yıl boyunca arkalarından her an hançerleneceklerini ama bunu fark etmediklerini söyledi.
Teşkilatın kendisine verileceğinin söylendiğini ama kabul etmediğini ifade eden Yılancı, Kahta’da kendilerini destekleyen herkesten özür dilediğini söyleyerek yanındakilerin kendisini bu konuda uyardığını ama onları dinlemediğini dile getirdi.
Tüm anketlerde ve yoklamalarda birinci olduğunu ama kendisine kurulan bir kumpasla adaylığın başkasına verildiğini söyleyen Yılancı, kendi isminin AK Parti Genel Merkezinde hiçbir zaman konuşulmadığını ve milletvekilinin Mustafa Celahir’in aday olması için çalıştığını söyledi. Son ankette kendisinin birinci çıkması üzerine milletvekilinin istemeden de olsa şu anda adaylık verilen kişiyi ön plana çıkarıp onu aday olarak gösterdiğini ifade etti.
Bunun arkasında da kirli işler olduğunu iddia eden Yılancı, günü geldiğinde gerekirse bunları da kamuoyuyla paylaşabileceğini söyledi.
 AK Partiye ve diğer milletvekillerine karşı herhangi bir tavrı olmadığını dile getiren Yılancı, bölgeden sorumlu milletvekilin bu şartlarda nasıl Kahta’ya geleceğini ve halktan oy isteyeceğini düşünemediğini ifade ederek halk olarak bu yapılanlara karşı durup birlikte mücadele edeceklerini ve bunun için herkesle birlikte hareket edebileceğini söyledi.
Ömer Yılancı’nın tüm konuşmasını baştan sona kadar ayrıntılarıyla aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.